Balatonarácson központilag frekventált helyen eladó lakóingatlan. (BA01)
28 000 000.00 HUF
Balatonarács.
Balatonarácson központilag frekventált helyen eladó lakóingatlan. (BA01)
Státusz: Aktív
Ingatlan azonosító: BA01
Hirdetés típusa: Értékesítés

Az ingatlan 850 m2-es telken elvi megosztással - az utcáról külön bejáratról közelíthető meg. Tulajdonosai eddig üdülőházként használták, így a lakás temperálása hűvösebb időben a vegyes használatú klímaberendezéssel került megoldásra.

A lakóház beépített alapterülete 80 m2, hasznos alapterülete a  földszinten 50 - a tetőtérben 30 m2 ( 1,9 méter magasságon felül, egyébként 50 m2 9. A házba a víz, csatorna és villany bekötött, a vezetékes gáz csatlakozás az udvaron biztosított. Az udvar szépen parkosított, szinte botanikus kert benyomását kelti. A ház beosztása: a födszinten nappali, 1 db. hálószoba, működőképes konyha, 2 db fürdőszoba - WC, valamint közlekedő , a tetőtérben 1 db nagy hálószoba, vendégszoba, gyerekszoba, valamint WC és kézmosó került kialakításra. A szeméygépkocsi részére a zárt udvaron pergola van. A telek délkeleti oldalán nyári konyha , grillezési lehetőség és szerszámtároló teszi kellemessé az ottlétet.

A lakóház földszintje  szépen faragott fehér kőburkolatú, a felmenő  falak téglából készültek. Az ott tartózkodását kellemessé tévő nagy felületű ablakok cseréje hang -és hőszigetelésűre 4 évvel ezelőtt történt meg. Az épület belső diszítettsége, valamint a tetőtérbe vezető lépcsősor a tulajdonosok jó ízléséről tanúskodik.

A telek körbekerített, az illetéktelenek távol tartását elektromos riasztó segíti.

Az ingatlan vétel ára: 28,00 - azaz Huszonnyolcmillió forint.

Az ingatlan kiürített, akár azonnal beköltözhető.

No location available
No reviews for house
Please past text to modal
© 2017 - Rajnai Árpád