Kiadó apartman Paloznak belterületén - PAL 12
9 000.00 HUF
Kiadó apartman Paloznak belterületén - PAL 12.
Kiadó apartman Paloznak belterületén - PAL 12
Státusz: Aktív
Ingatlan azonosító: PAL 12
Hirdetés típusa: Bérelhető

Rajnai Vendégház

Paloznak belterületén a faluközponttól ( élelmiszerbolt, vendéglő, polgármesteri hivatal, falumúzeum ) 150 - 200 méterre található vendégház, amely egyidejűleg 8 felnőttet és 2 gyermeket tud fogadni.
Balatoni fürdési lehetőség: gyalogosan cca. 600 méterre van a Nyárfás kemping strand, 1.200 méterre a csopaki, 2,5 km-re az alsóörsi strandok. Ez utóbbiak nagy parkolóiban nem kell parkolási díjat fizetni.
Vendégházunk a Balatonriviéra Egyesület tagjaként működik, az ide érkező vendégeknek mágneskártyát biztosítunk, amely az itt tartózkodás alatt 5 - 40 %-os kedvezményt biztosít a használónak, valamint Veszprém Balatonfüred - Balatonalmádi és Tihany térségében a Volán járatokon ingyenes utazást biztosít. E kártyával kedvezménnyel látogatható a veszprémi vadaspark, valamint a térség múzeumainak többsége.  A kártyatulajdonosok a térség éttermei többségében és a pincészetek többségében is kedvezményt kapnak.
Vendégházunk bérleményeiben az apartmanok és a szoba is kizárólagos használatú fürdőszoba-WC-vel rendelkezik. A vendégkonyha jól felszerelt, de a használatban a vendégek között meg kell egyezni. A tetőtéri apartmanok klímaszabályozóval szereltek, amelyek napi használati díja ( amennyiben vendégeink igénylik ) 1.000.- Ft.
Minden egységünkben hűtőgép áll rendelkezésre.

A bérlemény díjai

  • Másfélszobás apartman ( 2 felnőtt + 2 gyerek részére ) 16.000.- Ft éjszakánként +  felnőttek után 450 Ft IFA.
  • Kétszobás ( 4 ágyas ) apartman  18.000.- Ft + IFA
  • Kétágyas szoba:  9.000.- Ft + IFA


Az árak a június 1 - augusztus 20-ig terjedő főszezonra vonatkoznak 3- vagy ennél több itt eltöltött éjszaka esetén. Az 1 - 2 éjszakára jelentkező vendégeknek 30 %-os felárat számítunk fel, a 7 éjszakánál több időt
eltöltőknek extra kedvezmény!
Az elő- és utószezonban érkező vendégeknek 20 % kedvezményt biztosítunk.

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

No location available
No reviews for house
Please past text to modal
© 2017 - Rajnai Árpád